Abierta Convocatoria Subvenciones Consultorías Internacionalización

La Petita Malumaluga
La Petita Malumaluga. Photo: Tristan Pérez Martin

Hasta el 27 d’Abril se podrá optar a una subvención para realizar una consultoría para la movilidad exterior de los proyectos culturales fuera de Cataluña.

La convocatòria del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya va dirigida a empreses, persones físiques i organitzacions sense afany de lucre que contractin un consultor extern. L’ajut especifica tres tipus de consultories: de diagnosi, preferent i específica.

 

En l’apartat de consultoria preferent és on s’inscriuen les d’internacionalització. Aquestes cobreixen el 70% dels honoraris del consultor que no haurà de ser superior als 3.500 €. Sota el paraigües d’internacionalització s’inclou tots els projectes u organitzacions que vulguin accedir a circuits i mercats fora de Catalunya. D’aquesta manera inclou tant circuits de l’Estat espanyol i la resta del món.

 

Ara es el moment per a companyies d’arts escèniques, música, artistes visuals, festivals, centres d’exhibició i creació, i qualsevol altres tipus de projectes artístics que vulguin ampliar el seu camp d’acció fora de Catalunya, de realitzar una consultoria (tutoria) per un preu extremadament reduït. La tutoria permetrà l’empresa definir les seves fortaleses i mancances per sortir a l’exterior. Establirà les prioritats geogràfiques per abordar els nous circuits i mercats. Y, en definitiva, dissenyarà un pla estratègic per a la mobilitat, amb les accions de comunicació, visibilització, distribució, disseny de projectes, etc, a curt, mitjà i llarg termini, necessàries per obrir-se als nous circuits establerts com a prioritaris.

 

Si necessiteu informació de les nostres consultories de mobilitat i internacionalització, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.   

Añadir nuevo comentario

HTML Restringido

  • Etiquetas HTML permitidas: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol type start> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <img src alt data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
  • Las direcciones de correos electrónicos y páginas web se convierten en enlaces automáticamente.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.